WinMoSquare aggiornato, novità per FourSquare su Windows Mobile

Spread the love

 

Come abbiamo già discusso in questi giorni, FourSquare sembra essere il nuovo “giocattolo” del web che unisce i tre mondi del social networking, della geolocalizzazione e degli smartphone in un nuovo “svago” firmato web 2.0. Il successo di questo prodotto sembra coinvolgere sempre più utenti, ed ecco che tutti i produttori di software per i mobile device stanno cercando di accaparrarsi il primato per la gestione e l’utilizzo di questo software sui loro sistemi operativi. Gli ottimi risultati, infatti, sono già stati dati su piattaforma Android, iPhone, WebOS e su BlackBerry.

Ad oggi, l’ applicazione FourSquare di punta per quanto riguarda Windows Mobile, è sicuramente il client WinMoSquare. Quest’ultimo è stato aggiornato in questi giorni alla versione beta 1.5.0.0, che ha corretto una serie di bug che veramente lo rendevano poco utilizzabile.
La novità offerta poi in questa nuova relaseè sicuramente l’aggiunta del nuovo tabellone dei punteggi delle mappe integrate, oltre che delle icone che fanno da Sindaco e quelle che mostrano l’elenco degli amici e delle richieste di amicizia, visibili finalmente nel client per Microsoft. Gli elenchi sono stati estesi a ben 50 elementi e sono stati aggiunti nuovi elementi per la segnalazione delle distanze dei luoghi e sulla duplicazione degli stessi.
Il software funziona su una piattaforma basata su Microsoft Windows Mobile 6.1 e Microsoft Windows Mobile 6.5 Professional (lavora su Touch Screen). E’ scaricabile gratis nella sezione dell’App Store di Windows Marketplace for Mobile negli Stati Uniti d’America.

1.383 commenti su “WinMoSquare aggiornato, novità per FourSquare su Windows Mobile”

  1. Сайт https://glamour.kyiv.ua/ – це онлайн-журнал, який присвячений моді, красі, стилю та життю знаменитостей. Він пропонує свіжі новини, поради з моди і краси, інтерв’ю з відомими особистостями та багато іншого для стильних та модних людей.

    Rispondi
  2. Сайт https://medicalanswers.com.ua/ – це онлайн-ресурс, який пропонує інформацію з медицини, здоров’я та добробуту. Тут ви знайдете статті, поради та відповіді на питання з різних медичних тем, які допоможуть вам зберегти здоров’я та бути освіченим щодо медичних питань.

    Rispondi
  3. Сайт https://ua-novosti.info/ – це новинний портал, який надає актуальні новини з України та світу. Тут ви знайдете інформацію про політику, економіку, культуру, спорт та інші сфери життя.

    Rispondi
  4. Сайт https://zhenskiy.kyiv.ua/ – це онлайн-ресурс, який присвячений жіночим темам та інтересам. Тут зібрана інформація про моду, красу, здоров’я, відносини, кулінарію та багато іншого, що може бути корисним та цікавим для сучасних жінок.

    Rispondi
  5. Сайт https://womanlife.kyiv.ua/ – це онлайн-ресурс, який присвячений жіночому життю. Тут ви знайдете статті, поради та інформацію про моду, красу, стиль, відносини, здоров’я, кулінарію та багато іншого, спрямованого на розвиток, самовдосконалення та задоволення потреб сучасної жінки.

    Rispondi
  6. Строительство домов https://metaloopt.ru/, бань из бруса и бревна: по индивидуальным и типовым проектам в срок от 2-3 месяцев. Финская технология, гарантия 3 года на дома из бруса под ключ

    Rispondi
  7. Сайт https://lady.kyiv.ua/ – це онлайн-ресурс, спеціалізований на темах, що цікавлять жінок. Тут зібрана інформація про моду, красу, стиль, здоров’я, відносини та багато іншого, що допоможе жінкам бути стильними, здоровими та щасливими.

    Rispondi
  8. Работа и заработок https://www.rabota-zarabotok.ru/, отзывы и информация. Проверка и реальные отзывы о сайтах заработка, черный список форекс брокеров, а также надежные варианты для заработка.

    Rispondi
  9. The most talked about weight loss product is finally here! FitSpresso is a powerful supplement that supports healthy weight loss the natural way. Clinically studied ingredients work synergistically to support healthy fat burning, increase metabolism and maintain long lasting weight loss. https://fitspresso-try.com/

    Rispondi
  10. Сайт https://useti.org.ua/ – це новинний портал, який надає актуальні новини з України та світу. Тут ви знайдете інформацію про політику, економіку, культуру, спорт та інші сфери життя.

    Rispondi
  11. Сайт https://novosti24.kyiv.ua/ – це новостний портал, який надає актуальні новини з різних сфер життя, включаючи політику, економіку, культуру, спорт та інші теми. Його основна мета – інформувати читачів про найважливіші події в Україні та за її межами.

    Rispondi
  12. Сайт https://news24.in.ua/ – це новинний веб-портал, який надає швидкий та достовірний доступ до актуальних новин з різних сфер життя, включаючи політику, економіку, культуру, спорт та інші важливі теми.

    Rispondi
  13. Будьте в курсе последних событий вместе с новостным порталом https://bnk.ua/. Наша команда профессиональных журналистов работает 24/7, чтобы вы получали самые важные новости из первых рук. Присоединяйтесь к нашей аудитории уже сегодня!

    Rispondi
  14. Сайт https://dailynews.kyiv.ua/ – це онлайн-портал, який забезпечує свіжі та актуальні новини з Києва та інших регіонів України. Тут ви знайдете інформацію про події, політику, економіку, культуру, спорт та інші аспекти суспільного життя.

    Rispondi
  15. Сайт https://dailynews.kyiv.ua/ – це онлайн-портал, який забезпечує свіжі та актуальні новини з Києва та інших регіонів України. Тут ви знайдете інформацію про події, політику, економіку, культуру, спорт та інші аспекти суспільного життя.

    Rispondi
  16. Будьте в курсе последних событий вместе с новостным порталом https://bnk.ua/. Наша команда профессиональных журналистов работает 24/7, чтобы вы получали самые важные новости из первых рук. Присоединяйтесь к нашей аудитории уже сегодня!

    Rispondi
  17. Сайт https://arguments.kyiv.ua/ – це інформаційний портал, який надає аналітику, коментарі та новини про події в Києві та Україні. Тут можна знайти різноманітні погляди на актуальні теми у політиці, економіці, культурі, суспільстві та інших сферах життя.

    Rispondi
  18. Сайт https://uapress.kyiv.ua/ – це СМИ платформа, яка надає новини, аналітику та репортажі з подій, що відбуваються в Києві та по всій Україні. Він охоплює різноманітні теми, включаючи політику, економіку, культуру, спорт та інші аспекти суспільного життя.

    Rispondi
  19. Сайт https://elegantwoman.kyiv.ua/ – це онлайн-ресурс, присвячений стильним жінкам. Тут ви знайдете поради з моди, краси, стилю та етикету, а також ідеї для створення елегантного образу та розвитку особистого стилю.

    Rispondi
  20. Информационный портал https://kalitka48.ru/ на актуальные темы, связанные с недвижимостью: новости рынка недвижимости, информация о покупке и продаже квартир и множество других полезных статей.

    Rispondi
  21. Продажа квартир Пенза https://solnechnyjgorod.ru/, успейте купить квартиру от застройщика в Пензе. ЖК «Солнечный Город» расположен в экологическом чистом районе в 13 км от города Пенза. Продажа 1,2 комнатных квартир от застройщика по минимальной стоимости за кВ/м, успей купить не упусти шанс.

    Rispondi
  22. Наш сайт эротических рассказов https://shoptop.org/ поможет тебе отвлечься от повседневной суеты и погрузиться в мир страсти и эмоций. Богатая библиотека секс историй для взрослых пробудит твое воображение и позволит насладиться каждой строкой.

    Rispondi
  23. https://autoblog.kyiv.ua путеводитель в мире автомобилей. Обзоры и тест-драйвы, актуальные новости, автокаталог, советы по уходу и ремонту, а также общение с автолюбителями. Всё, что нужно для выбора и эксплуатации авто, вы найдете у нас.

    Rispondi
  24. https://ktm.org.ua/ у нас вы найдете свежие новости, аналитические статьи, эксклюзивные интервью и мнения экспертов. Будьте в курсе событий и тенденций, следите за развитием ситуации в реальном времени. Присоединяйтесь к нашему сообществу читателей!

    Rispondi

Lascia un commento